Transport Online - Gordon voelt geen klik met Marc de Hond en cancelt gastoptreden "Voortschrijdend inzicht"

 


Gordon voelt geen klik met Marc de Hond en cancelt gastoptreden "Voortschrijdend inzicht"

Gordon voelt geen klik met Marc de Hond en cancelt gastoptreden
18-02-2020 19:09 | Showbizz | auteur ANP

HILVERSUM - Gordon heeft dinsdag zijn uitleg herzien over het kort van tevoren afzeggen van een ‘gastoptreden’ in de theatervoorstelling van Marc de Hond. In eerste instantie zei de SBS-presentator dat hij naar het buitenland moest. Maar nu erkent de ex-Topper toch van zijn eerder toegezegde optreden af te hebben gezien omdat hij "geen klik" met De Hond had.

De ex-zanger zou de theatermaker vrijdag interviewen over zijn leven, in het kader van een bijzondere reeks publieke gesprekken die De Hond opneemt voor zijn kinderen. Omdat er weer kanker bij hem is geconstateerd, wil De Hond met de bijzondere tournee een audiovisueel portret van zichzelf maken voor zijn kinderen. Op die manier kunnen James (1) en Livia (3) later hun vader leren kennen, ook als hij zelf "niet zo oud word als ik zelf wel hoop".

Bijna dertig BN’ers doen belangeloos mee aan het project, onder wie Eva Jinek, Janine Abbring, Humberto Tan, Paul de Leeuw, Claudia de Breij en Eric Corton. Ook Gordon had zijn medewerking toegezegd, voor de voorstelling van vrijdag aanstaande in het Overijsselse Rijssen. Maar na het voorgesprek op zondag, liet Gordon opeens weten "geen klik" te voelen en van zijn medewerking af te zien.

Misverstandje

Zijn woordvoerder meldt dat de eerdere versie van het verhaal van Gordon berustte op een misverstand. "Hij heeft nu een reis wat vervroegd, omdat hij niet naar het optreden gaat. Maar dat was dus niet in eerste instantie de reden dat hij de voorstelling cancelde", stelt ze.

Gordon vindt het heel spijtig dat Marc de Hond pas een week van tevoren contact zocht voor het voorgesprek over het optreden. "Zeker als het zo'n belangrijke avond is, is het natuurlijk wel slim om daar eerder over te praten", stelt de woordvoerder van Gordon. Het is niet duidelijk waarom de zanger wel van tevoren al had toegezegd mee te doen als hij liever eerst een gesprek met De Hond had gehad.

Openhartig lachen

De Hond stelt in een reactie overigens wél "de klik" te hebben gevoeld die Gordon blijkbaar niet had. "Het was een ontzettend leuk en geanimeerd gesprek, we hebben gelachen en openhartig gepraat", stelt de theatermaker. "Het verraste mij echt dat Gordon daarna met een sms-je meldde toch van zijn medewerking af te zien."

De Hond kan nog niet zeggen wie Gordon gaat vervangen. De winst van de productie wordt gedoneerd aan een project ten behoeve van de bestrijding van blaaskanker. De speellijst van Voortschrijdend inzicht, zoals het project is gedoopt, is te vinden op de website van De Hond.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,589
Diesel1,339

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden