Clicky


Emile Ratelband gaat aangifte doen tegen zijn ex-vrouw Moon

Emile Ratelband gaat aangifte doen tegen zijn ex-vrouw Moon
18-02-2020 17:06 | Showbizz | auteur ANP

UTRECHt - Emile Ratelband gaat aangifte doen tegen zijn ex-vrouw Moon, omdat zij een bezoekregeling met zijn zoon Emilio frustreert. De 70-jarige positiviteitsgoeroe heeft een bericht daarover in het AD bevestigd.

Ratelband meldde zich dinsdagochtend op het politiebureau in Utrecht, waar hij een uitgebreide verklaring aflegde waarom hij zijn 11-jarige zoon zonder haar toestemming tijdelijk had meegenomen naar België. De celebrity hield er vooraf rekening mee dat hij op het politiebureau gearresteerd kon worden, maar na een aantal uur mocht hij weer gaan. Wel blijft hij verdachte van het onttrekken van een kind aan het bevoegd gezag.

Zijn advocaat was de hele dag onbereikbaar voor commentaar. Ratelband en zijn ex zijn al vijf jaar lang verwikkeld in een grimmige vechtscheiding. De ondernemer claimt dat de moeder het kind mishandelt en had hem daarom meegenomen naar België. Op Valentijnsdag bracht hij, na een aantal weken met hem in België te hebben gewoond, de jongen weer terug naar zijn moeder in Nederland. Het Belgische Hof van Beroep besloot vorige week dat Ratelband niet gearresteerd hoefde te worden, mits hij zich deze week zelf zou melden bij de politie in Nederland.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,187
Diesel1,958

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions