Clicky


Eerste paal DC Fazantweg Moerdijk feestelijk gevierd

Eerste paal DC Fazantweg Moerdijk feestelijk gevierd
18-02-2020 11:18 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

MOERDIJK/NIEUWKUIJK - Op maandag 17 februari is de officiële start gevierd van de bouw van het nieuwe state of the art logistiek centrum aan de Fazantweg in Moerdijk. Onder toeziend oog van de betrokken partijen en andere belangstellenden sloeg Jeroen Jongkind, Directeur Accres Real Estate, de symbolische eerste paal.

Jeroen dankte tijdens zijn speech alle betrokkenen voor het vertrouwen en de prettige samenwerking. Verder wenste hij Bouwcombinatie Hercuton / Remco Ruimtebouw, Corten Bouwmanagement en overige projectpartners veel succes toe bij de realisatie van dit mooie project.

Na het slaan van de eerste paal was er gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje meer te weten te komen over het project. Naar verwachting wordt de nieuwbouw in oktober 2020 opgeleverd.

DC Fazantweg is een hoogwaardig logistiek centrum ontworpen door DENC Zuid uit Oisterwijk. Het gebouw wordt in opdracht van Accres Real Estate B.V. gerealiseerd door Bouwcombinatie Hercuton / Remco Ruimtebouw uit Nieuwkuijk. Corten Bouwmanagement neemt de bouwbegeleiding op zich en De Mik Bedrijfshuisvesting uit Rotterdam is verantwoordelijk voor de verhuur van het DC.

Het ontwerp is uitgevoerd in antraciet met een zilver en koper metallic gevelkader. De duurzaamheidsambitie is BREEAM-NL “Very Good”. Het gebouw is opgesplitst in twee afzonderlijke delen die bestaan uit een bedrijfsruimte, mezzanine en kantoorruimte. In totaal meet het pand circa 15.580 m² op een kavel van bijna 25.000 m². Er worden 14 loadingdocks gerealiseerd alsmede circa 143 parkeerplaatsen op eigen terrein. Eén gedeelte is inmiddels verhuurd aan Rulewave B.V.

Accres Real Estate heeft naast de Fazantweg tevens een tweede nieuwbouwontwikkeling aan de Graanweg in Moerdijk beschikbaar voor verhuur, bestaande uit circa 19.300 m² warehouse, circa 1.130 m² mezzanine en circa 750 m² kantoorruimte. Oplevering staat gepland voor eind 2020.

Foto's

  • J.Roeland
    Shell Moerdijk
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,179
Diesel1,956

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions