Clicky

 
Transport Online - Auto aangereden van vrouw die vrachtwagenchauffeur wil helpen na ongeval op A15 [+foto]

Auto aangereden van vrouw die vrachtwagenchauffeur wil helpen na ongeval op A15

Auto aangereden van vrouw die vrachtwagenchauffeur wil helpen na ongeval op A15 [+foto]
18-02-2020 08:29 | Ongevallen | auteur Redactie

SLIJK-EWIJK - Op de A15 ter hoogte van Slijk-Ewijk hebben maandag aan het eind van de avond twee ongevallen kort achter elkaar plaatsgevonden. De snelweg zat hierdoor tot 03.30 uur dicht in de richting van Bemmel.

De hulpdiensten werden rond 23.45 uur gealarmeerd. Tijdens het ongeluk waren er wegwerkzaamheden bezig waardoor het verkeer werd omgeleid via de vluchtstrook. Door onbekende oorzaak raakte een vrachtwagen van de weg en kwam in de berm in de slip. De cabine kwam uiteindelijk tot stilstand in de sloot.

Een automobiliste zou gestopt zijn om te kijken bij de chauffeur, waarna er vervolgens een vrachtwagen achterop deze personenauto botste. De auto kwam tegen een informatiebord tot stilstand.

Hoe het heeft kunnen gebeuren is niet bekend. Beide vrachtwagenchauffeurs kwamen met de schrik vrij evenals de bestuurster die al uit de auto was toen het tweede ongeluk gebeurde. Wel is de auto total loss geraakt. De vrachtwagens hebben schade opgelopen. Het informatiebord is weggehaald en zal vervangen moeten worden.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,962
Diesel1,582

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen