Transport Online - H.Essers ontvangt serie LAG bulkopleggers

 


H.Essers ontvangt serie LAG bulkopleggers

H.Essers ontvangt serie LAG bulkopleggers
17-02-2020 17:05 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

GENK - H.Essers gaat wederom in zee met LAG Trailers. De Belgische vervoerder breidt zijn imposant wagenpark verder uit met een nieuwe serie bulkwagens. In 5 jaar tijd was deze samenwerking goed voor bijna 250 voertuigen.

Beide Belgisch Limburgse bedrijven werken al meerdere decennia samen en er lijkt geen einde aan te komen. Sinds 2015 vonden er net geen 250 LAG-voertuigen hun weg naar Genk, waaronder een serie bulkvoertuigen.

De expertise van LAG mag hierin niet onderschat worden. De Limburgse tankbouwer is de Benelux-marktleider in dit producttype. Van het meest recente type bulkopleggers belandden er al 79 bij H.Essers.

De laatste serie LAG bulkopleggers voor H.Essers maakt gebruik van enkele specifieke aanpassingen voor de transporteur. Om het samenklitten van de vervoerde producten te vermijden, koppelt LAG de bypass-slang aan de drukaflaat van de bulkoplegger. Dit verlaagt de temperatuur in de tank aanzienlijk en beperkt voorgenoemd risico.

Alle bulkopleggers zijn voorzien van een manueel bediend kipventiel met afstandsbediening. De constructeur rustte alle voertuigen ook uit met een slangbreukbeveiliging.

H.Essers’ uitbreidingen op het standaardtype zorgen ervoor dat de opleggers onafhankelijk van de trekker kunnen functioneren terwijl ze de gevaren voor goederen en voertuig verminderen.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,602
Diesel1,339

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden