Transport Online - Bridget Maasland en André Hazes uit elkaar

 


Bridget Maasland en André Hazes uit elkaar

Bridget Maasland en André Hazes uit elkaar
17-02-2020 08:49 | Showbizz | auteur ANP

AMSTERDAM - [update 10:30 uur] Bridget Maasland en André Hazes hebben inderdaad besloten om uit elkaar te gaan. Dat bevestigen de twee tegenover RTL Boulevard. Alle aandacht voor hun relatie was de doodsteek. "Door de druk die op onze relatie lag en alle aandacht die ervoor was, hebben we besloten om er een punt achter te zetten", zo laten ze weten.

Zowel het management van Bridget als dat van André is maandag niet bereikbaar voor commentaar. Het nieuws van de breuk kwam zondag aan het licht toen Evert Santegoeds in Shownieuws vertelde dat de liefde voorbij was en dat André vrijdag, op Valentijnsdag, zijn spullen bij Bridget zou hebben opgehaald.

De twee, door sommige media al liefkozend 'Brazes' genoemd, maakten in november wereldkundig dat ze een relatie hadden.

De start was direct behoorlijk turbulent voor het koppel. Een dag voordat André onthulde dat hij voor Bridget was gevallen, werd bekend dat zijn relatie met Monique Westenberg, de moeder van zijn zoontje André, was gestrand. De media zaten bovenop het nieuws en sommige gingen volgens het koppel te ver. Zo schreef Privé dat de twee jaren geleden al intiem waren op de bruiloft van Patty Brard. Bridget noemde het een leugen en spande een kort geding aan, maar verloor. Kort daarvoor schikte de zanger om een cover van het weekblad waarop zijn zoontje stond.

André (26) en Bridget (45) staken ondertussen hun liefde niet onder stoelen of banken. Regelmatig postten ze foto's van elkaar op sociale media. Vorige maand nog omschreef Bridget André als "de liefde van haar leven".Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,592
Diesel1,339

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden