Clicky


Dode en twee ernstig gewonden door ongeval in Roermond

Dode en twee ernstig gewonden door ongeval in Roermond
16-02-2020 11:42 | Ongevallen | auteur Redactie

ROERMOND - [update 14:27 uur] Bij een verkeersongeval op de Sint Wirosingel in Roermond is zondagmorgen een man om het leven gekomen. Twee andere mannen raakten ernstig gewond.

Net voor 11.00 uur kreeg de politie de melding van het ongeval op de Sint Wirosingel. De bestuurder verloor de macht over het stuur waardoor de auto van de weg raakte. In de berm botste de auto tegen een boom. Alle drie de inzittenden raakten ernstig gewond bij de aanrijding. De man op de achterbank werd gereanimeerd maar dat kon zijn leven niet meer redden. Hij overleed ter plekke.

De bestuurder en de bijrijder zaten allebei bekneld. Ze werden door de brandweer uit hun benarde positie bevrijd. De medisch team uit de gealarmeerde traumahelikopter verleende bijstand aan het ambulance personeel. Beide gewonden zijn per ambulance naar het ziekenhuis in Maastricht gebracht.

De politie onderzoekt de aanrijding. De drie mannen komen uit Roemenië. De bestuurder is een 36-jarige Roemeen. De leeftijden van beide andere inzittenden zijn op dit moment nog niet bekend.