Clicky

 
Transport Online - Peeters Vervoerscentrale start BeVe Transport door

Peeters Vervoerscentrale start BeVe Transport door

Peeters Vervoerscentrale start BeVe Transport door
14-02-2020 17:18 | Faillissementen | auteur Redactie

AMSTERDAM - Peeters Vervoercentrale B.V. uit Amsterdam, deel uitmakend van “de Van Straalen de Vries Transport groep” uit Zwaagdijk-Oost, gaat haar activiteiten van fijnmazige distributieactiviteiten verder uitbreiden. Nadat deze week het bericht kwam dat Beve Transport B.V., beter bekend als Beentjes Veldhuizen Transport, uit Zaandam failliet is verklaard, is door Peeters Vervoerscentrale direct contact opgenomen met de curator de heer A.M.H.J.L. Claus van Siebert & Becker Advocaten te Heemstede.

Door de constructieve gesprekken met de curator is overeenstemming bereikt over een overname van de activiteiten van Beve Transport B.V. door Peeters Vervoercentrale B.V. te Amsterdam. Met deze overname zullen circa 40 tot 50 personeelsleden van Beve Transport B.V. hun baan behouden.

De activiteiten tot en met 18 februari 2020 zullen nog door de curator worden gecontinueerd en vanaf volgende week woensdag (19 februari 2020) zullen de activiteiten door Peeters Vervoercentrale B.V. worden uitgevoerd.

De continuïteit in de dienstverlening aan de klanten is op deze manier gewaarborgd en voor Peeters Vervoercentrale B.V. is het een mooie uitbreiding van haar activiteiten. 

Voor de duidelijkheid is nog te vermelden dat Beentjes Transport B.V. te Heerhugowaard niet betrokken is bij het faillissement van Beve Transport B.V. en dus ook geen deel uitmaakt van de overgang naar Peeters Vervoercentrale B.V.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,959
Diesel1,576

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats