VolkerWessels Logistics Development koopt herontwikkelingslocatie in Waalwijk

VolkerWessels Logistics Development koopt herontwikkelingslocatie in Waalwijk
13-02-2020 11:22 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

WAALWIJK - VolkerWessels Logistics Development heeft van Martens prefab beton een herontwikkelingslocatie van bijna 4 hectare aan de Industrieweg (bedrijventerrein Haven) in Waalwijk gekocht.

Voor de locatie zijn, in samenwerking met Kernarchitecten, reeds plannen gemaakt voor de ontwikkeling van een distributiecentrum van ca. 20.000 m² met ruime parkeervoorzieningen op eigen terrein. Ook een ontwikkeling op maat behoort echter tot de mogelijkheden. Naar verwachting zal de omgevingsvergunning in maart worden aangevraagd, hierdoor zal er rond de zomer met de bouw van het distributiecentrum gestart kunnen worden. Ten behoeve van de verhuur zijn Bridgegap en JLL ingeschakeld.

Waalwijk is een van de logistieke toplocaties in Nederland met een uitstekende infrastructuur. Een groot aantal nationaal en internationaal opererende ondernemingen hebben mede daardoor Waalwijk gekozen als logistieke vestigingsplaats en de vraag naar logistieke locaties blijft groot.Juridische Column

Verschillende brancheorganisaties hebben al aangekondigd dat het coronavirus gevolgen heeft voor de tarieven voor zee- en luchtvrachttransport van en naar China. Logistieke dienstverleners willen de kosten die zij als gevolg van het virus extra moeten maken doorbelasten aan hun opdrachtgevers, de handels- en productiebedrijven. Kan dat zomaar?


LEES VERDER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,787
Diesel1,471

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden