Clicky


Nieuwe Kögel Black Edition voor Prins Transport Hasselt

Nieuwe Kögel Black Edition voor Prins Transport Hasselt
12-02-2020 19:02 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

HASSELT - Kögel Benelux B.V. leverde deze week een nieuwe Kögel Black Edition schuifzeiltrailer aan Prins Transport Hasselt B.V. Prins Transport Hasselt B.V. koos dit keer voor de Black Edition vanwege de standaard rijke uitrusting die deze gelimiteerde oplage bevat.

De achterzijde werd door Supreme Reclame voorzien van schitterende opvallende in rood gekleurde reclame.

Een uitblinkend proces van Kögel Trailer is de conservering door middel van Nano Ceramic KTL coating van chassis en alle andere staal delen, hiermee loopt Kögel Trailers ver voorop en is roestvorming not done.

Kögel Trailers heeft sinds jaren telkens meer de focus gelegd op continue kwaliteitsverbeteringen, en blijft hier de komende jaren op innoveren zodat deze gewaarborgd blijft en zich telkens blijft verbeteren, want kwaliteit is voor Kögel een magisch woord.

Prins Transport Hasselt B.V. is al meer dan 15 jaar dienstverlener in de transportsector. De hoofdactiviteit van de onderneming is het transport van zeecontainers met daarnaast huif- en tautliner transporten. Prins Transport Hasselt B.V. regelt transport door heel Europa, met een sterke focus op Nederland, Duitsland, Polen, België, Frankrijk en Italië.