Afrit A1 afgesloten door wegwerkzaamheden

Afrit A1 afgesloten door wegwerkzaamheden
16-10-2008 09:12 | Algemeen | auteur de redactie
HENGELO/OLDENZAAL - In verband met wegwerkzaamheden is de A1-afrit 31 Hengelo Noord (bij restaurant China Tuin) van vrijdag 17 oktober (vanaf 9.00 uur) tot en met zaterdag 18 oktober (tot 19.00 uur) afgesloten. Het verkeer dat komt vanuit Almelo/Amsterdam en het verkeer dat via de A1 richting Oldenzaal wil, wordt met borden omgeleid.

De meeste bedrijven en voetbalvereniging BWO blijven wel bereikbaar via afrit 31.

De andere kant van afrit 31 (bij tankstation TinQ) wordt niet afgesloten. Hier wordt het verkeer dat komt vanuit Oldenzaal (via A1) en het verkeer dat richting Almelo/Amsterdam wil via de A1, geregeld door verkeersregelaars.

Tot en met 6 november wordt gewerkt aan de Oldenzaalsestraat (tussen China Tuin en Frans op de Bult). In verband daarmee is de provinciale weg Hengelo-Oldenzaal afgesloten. Er wordt onder meer een nieuwe rotonde aangelegd. Tegelijkertijd krijgt het viaduct over de A1 een grondige onderhoudsbeurt. De meeste bedrijven blijven - ook morgen en overmorgen - bereikbaar via de genoemde afrit 31. Scania en Frans op de Bult zijn in de hele periode alleen bereikbaar via afrit 32 (Oldenzaal).


NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,793
Diesel1,485

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden