Clicky


'Amazon hamstert Chinese producten vanwege coronavirus'

'Amazon hamstert Chinese producten vanwege coronavirus'
10-02-2020 23:45 | Financieel | auteur ANP/RTR

SEATTLE - De Amerikaanse webwinkelreus Amazon maakt werk van het aanvullen van zijn voorraden van producten die in China zijn gemaakt. De onderneming wil voorkomen dat het straks geen producten kan leveren aan klanten, omdat de goederenstroom uit China opdroogt vanwege het nieuwe coronavirus. Amazon heeft daarom de nodige lastminutebestellingen gedaan, meldde Business Insider op basis van mails die Amazon heeft verstuurd.

In grote delen van China ligt het openbare leven plat om te voorkomen dat het virus zich verspreidt. Veel bedrijven houden ook hun deuren gesloten, wat de export naar andere landen dwars zit. Amazon zou te midden van de crisis bestellingen voor een aantal weken hebben gedaan. Daarbij gaf het leveranciers een aantal extra dagen om de producten te verzenden.

Volgens het bedrijf wordt met "overvloedige voorzichtigheid" samengewerkt met leveranciers om extra inventaris veilig te stellen. Daarmee wil Amazon er zeker van zijn dat het spullen kan blijven leveren aan zijn klanten.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,179
Diesel1,956

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions