Transport Online - Twee Duitse WEB trailers voor Hendriks Transport

Twee Duitse WEB trailers voor Hendriks Transport

Twee Duitse WEB trailers voor Hendriks Transport
10-02-2020 10:30 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

OCHTEN - Recent werd door Truck en Trailer twee WEB trailers afgeleverd aan aan Hendriks Transport uit Ochten. De twee WEB trailers zijn degelijk gebouwd zoals dat vroeger de standaard was, maar nu ook nog door Truck en Trailer en WEB geleverd worden.

Enkele details: 10 mm koppelingsplaat, 16Ton kingpin, 27 sjorogen van 5 Ton per stuk, RVS kist, SAF assen, twee keer liftas, onderschuivende Dhollandia 2Ton laadklep, aluminium zijborden 60 cm, aluminium huifplanken, hardhouten vloer tot 9Ton belastbaar en het gehele chassis thermisch verzonken (dus nooit meer roest!). Deze trailer is niet benauwd voor wat extra lading en gaat ook jaren mee.

Hendriks Transport is in 1999 opgericht door de huidige eigenaar Henk en Marianne Hendriks. Dit is het moment dat de wortels van het bedrijf zich hechten in de aarde. In 2014 verhuisd het bedrijf naar de huidige locatie in Ochten waar het ook een Greenpoint heeft. Een op- en overslagterrein en loods voor bomen zodat het vervoer zo effiecient mogelijk ingepland kan worden. Dit is de specialiteit van dit echte familiebedrijf: het vervoer van bomen. Zij verzorgen het transport vanuit ervaring en met betrokkenheid.Rijverboden

LET OP: Extra rijverboden rondom Pinksteren:
> Klik Hier! <

De rijverboden voor deze week: maandag 25 mei t/m zondag 31 mei

Alle Rijverboden
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,623
Diesel1,296

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions