A9: onderhoud Holendrecht-Diemen(Gaasperdammerweg)

A9: onderhoud Holendrecht-Diemen(Gaasperdammerweg)
30-09-2008 20:01 | Algemeen | auteur de redactie
In oktober werkt Rijkswaterstaat aan de A9 Holendrecht-Diemen (Gaasperdammerweg). Het wegdek wordt vernieuwd om de verkeersveiligheid te waarborgen. De weg krijgt een zoab-laag. Deze werkzaaamheden worden voornamelijk uitgevoerd in het eerste en in het tweede weekend van oktober.

De weg krijgt niet alleen een nieuwe zoab-deklaag, maar ook toeritdoseerinstallaties en vijf pechhavens. Rijkswaterstaat komt ook de natuur tegemoet door de aanleg van een oeverzwaluwwand (nestelplaatsen voor zwaluwen) en twee keienwallen (schuilplaatsen voor overstekend klein wild).

Met tal van verkeers- en mobiliteitsmaatregelen is de bereikbaarheid van de regio gewaarborgd en zijn mogelijke negatieve effecten zoveel mogelijk beperkt. Zo zijn er omleidingsroutes via de A10 Oost en kan men gebruikmaken van het vanAnaarBeter-trein- en buskaartje met een gereduceerd tarief van 2 euro.

Rijkswaterstaat stemt de werkzaamheden af met andere partners zoals gemeenten, Provincie Noord-Holland, hulpdiensten, het bedrijfsleven en belangenverenigingen. Het AMC blijft gewoon bereikbaar.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,762
Diesel1,467

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden