Clicky

 
Transport Online - Kögel Benelux B.V. breidt haar activiteiten uit met Humbaur heavy duty programma

Kögel Benelux B.V. breidt haar activiteiten uit met Humbaur heavy duty programma

Kögel Benelux B.V. breidt haar activiteiten uit met Humbaur heavy duty programma
07-02-2020 11:34 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

[gesponsord artikel]

KAMPEN - Per februari 2020 breidt Kögel Benelux B.V te Kampen haar verkoopactiviteiten uit met de zware aanhangwagen- en trailerlijn van Humbaur GmbH.

Aanhangwagens

De Humbaur lijn bestaat uit zware aanhangwagens 24 t/m 50 ton welke geschikt zijn voor weg en waterwerk, bouw, asfalt, industrie en zwaartransporten etc. De modellen variëren van 3 t/m 5 assen en zijn laag gebouwd in verband met grote volumes en hoogtes. Optioneel zijn hydraulisch bedienbare oprijbanen aan de achterzijde voor het vergemakkelijken van oprijden van zware machines. Verder zijn er tal van mogelijkheden wat betreft klantspecifieke wensen.

Semi-dieplader

Naast aanhangwagens zal ook het programma 3-assige semi-diepladers toegevoegd worden welke in de standaard uitvoering rijkelijk uitgerust is met vele extra‘s, maar ook hier geldt wederom dat een tal van klantspecifieke wensen en optie’s tot de mogelijkheden behoren.

Bouwmachine, Plateau en Kipper aanhangwagens

Onder deze categorie vallen de 2-assige aanhangwagens van 5 t/m 19 ton, deze serie is perfect geschikt voor de bouw, groenvoorziening en agrarische sector. Deze range leent zich uitmuntend voor de kleinere machines als oprijwagen en als plateau- en/of goederenaanhangwagen voor het middelgrote segment. Ook hier is weer een breed scala aan mogelijkheden van oprij-aanhangwagen tot kipper en bijna al het verdere wat daar tussen zit.

Welkome aanvulling

De uitbereiding van het Humbaur programma binnen Kögel Benelux B.V. was een voor de hand liggende stap gezien Humbaur Gmbh een zusterbedrijf is van Kögel GmbH, daar Kögel Benelux B.V. weer een dochteronderneming is van Kögel GmbH.

"Voor ons als Kögel Benelux B.V. is het een perfecte welkome aanvulling die ons zeker de komende tijd nog meer op de kaart zal gaan zetten als flexibele speler met een ruim en gevarieerd aanbod voor de gehele transport, bouw en agrarische sector", aldus Dirk Boer.

Inmiddels zijn de eerste voorraad modellen aangeleverd in de vestiging Eckertstraat 20 te Kampen, waar zich ook de nieuwe Kögel en gebruikte voorraad opleggers bevinden.

Voor uitgebreide info klik u hier!

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,984
Diesel1,608

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions