Transport Online - DHL officieel erkend als Top Employer

 


DHL officieel erkend als Top Employer

DHL officieel erkend als Top Employer
07-02-2020 11:24 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

EINDHOVEN/SCHIPHOL - DHL is gecertificeerd als ‘Top Employer Nederland 2020’ en ontvangt daarmee de internationaal erkende onderscheiding op het gebied van Human Resources management. De uitreiking vond plaats op 6 februari in Amsterdam. DHL Freight Nederland is voor het eerst Top Employer geworden, voor DHL Supply Chain Nederland en DHL Global Forwarding Nederland is het de tweede keer en voor DHL Express Nederland is het de zesde keer op rij dat Top Employer toegekend wordt. Ook de Belgische onderdelen van DHL Supply Chain en DHL Global Forwarding zijn Top Employer gecertificeerd, voor het eerste jaar.

“We zijn enorm trots dat we in 75 landen Top Employer zijn”, zegt Thomas Ogilvy, Board Member Human Resources van de Deutsche Post DHL Group. “Onze mensen zijn het waardevolste wat we hebben. We bieden hen een werkomgeving waarin ze zich gerespecteerd voelen en waarin ze aangespoord worden om zich maximaal te ontplooien. Met deze onafhankelijke beoordeling van het Top Employer Instituut kunnen we onze positie als een van de meest aantrekkelijke werkgevers nog verder versterken.”

Het Top Employer Institute erkent al bijna 30 jaar werkgevers voor het scheppen van uitstekende werkomstandigheden voor hun medewerkers. Certificering gebeurt op basis van een uitgebreide audit door onafhankelijke experts van meer dan 600 aspecten op het gebied van human-resources. Het instituut onderstreept dat DHL zich vooral onderscheidt op het gebied van talentmanagement, bedrijfscultuur en training en ontwikkeling. In een onafhankelijke audit werden de DHL-bedrijven gescoord en vergeleken met een internationale standaard. Alleen bedrijven die de vereiste standaard van uitmuntendheid halen krijgen ook daadwerkelijk de certificering.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,582
Diesel1,337

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden