Clicky


Relatie Marco en Leontine Borsato na ruim 21 jaar op de klippen

Relatie Marco en Leontine Borsato na ruim 21 jaar op de klippen
04-02-2020 17:15 | Showbizz | auteur ANP

AMSTERDAM - [update 19:58 uur] Marco Borsato en zijn vrouw Leontine gaan uit elkaar. Dat hebben ze dinsdag bekendgemaakt op Facebook. "Na een huwelijk van meer dan twintig jaar hebben we met pijn in onze harten besloten om uit elkaar te gaan. We zijn dankbaar voor de mooie jaren die ons samen zijn gegeven", schrijven ze. Ze vragen om "ons en de kinderen rust en privacy te geven om dit te kunnen verwerken".

De zanger en de voormalige assistente van Rad van Fortuin waren sinds mei 1998 met elkaar getrouwd. Ze waren aan elkaar gekoppeld door Hans en Connie Breukhoven. Marco (53) en Leontine (52) hebben samen drie kinderen: zoons Luca (21) en Senna (18) en dochter Jada (17).

Geruchten dat het huwelijk van de Borsato's in zwaar weer zou verkeren, deden al langer de ronde. In oktober 2019 gaf de zanger toe dat hij jaren geleden een affaire heeft gehad met pianiste Iris Hond.

In bijna 22 jaar huwelijk maakten de Borsato's veel mee. Zo ging The Entertainment Group, de productiemaatschappij waarvan Marco mede-eigenaar was, in 2009 failliet. Borsato bleef met een miljoenenschuld zitten, maar krabbelde weer op. In juli 2011 werd een poliep gevonden op zijn stembanden. De zanger onderging een geslaagde operatie. Borsato's gezondheid was begin 2014 weer groot nieuws, toen hij bekendmaakte getroffen te zijn door een TIA.

Vorige maand verdween de zanger uit de publiciteit. Hij maakte zijn agenda leeg omdat hij kampt met een burn-out.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Leontine Borsato (@leontineborsato) op