Clicky


Terra Drone Europe en Unilever testen bezorgdiensten met drones voor het populaire ijsmerk ‘Ben & Jerry’s’ van Unilever

Terra Drone Europe en Unilever testen bezorgdiensten met drones voor het populaire ijsmerk ‘Ben & Jerry’s’ van Unilever
04-02-2020 10:29 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

NEW YORK - Terra Drone Europe, een groepsonderneming van het in Japan gevestigde Terra Drone Corporation, en de Brits-Nederlandse consumentengoederenreus Unilever hebben de handen ineengeslagen om droneleveringen van ijs te verkennen. Tijdens het programma van het recente jaarlijkse beleggersevenement van Unilever in New York werden ijsbekers van Ben & Jerry’s per drone afgeleverd op een vooraf ingestelde locatie. De demo werd gehouden als onderdeel van de ijsbezorgservice van Unilever, ‘Ice Cream Now’.

Tijdens de demonstratie werd een multicopter-drone uitgerust met een bezorgdoos die ontworpen is om drie Ben & Jerry’s minicups te vervoeren (elk 72g). Een vluchtroute werd van tevoren ingesteld, zodat de drone de ijsbekers de Amerikaanse faciliteit van Unilever kon binnendragen.

Unilever heeft Ice Cream Now, een bezorgservice voor ijs, geïntroduceerd in 2017. Deze dienst is momenteel al uitgegroeid tot een enorme, wereldwijde business. Aangezien verwacht wordt dat regelgeving voor toekomstige dronevluchten flexibeler zal worden, bereidt het consumentengoederenbedrijf zich voor op de logistieke droneservice om meer producten sneller te kunnen bezorgen aan klanten.

Yuki Ueno, Directeur van Terra Drone Europe, zegt: “We willen de serieuze problemen met conventionele manieren van logistiek aanpakken, zoals de uitstoot van koolstofdioxide. Naarmate de deregulering wereldwijd doorzet, zullen bezorgdiensten met drones toenemen.”

Terra Drone en Unilever zullen op logistiek gebied blijven samenwerken.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 22 mei t/m zondag 28 mei

Alle Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,972
Diesel1,656

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats