Clicky

 
Transport Online - Marechaussee vindt 19 Albanezen in Roemeense vrachtwagen in Hoek van Holland

Marechaussee vindt 19 Albanezen in Roemeense vrachtwagen in Hoek van Holland

Marechaussee vindt 19 Albanezen in Roemeense vrachtwagen in Hoek van Holland
03-02-2020 17:07 | Criminaliteit | auteur Redactie

HOEK VAN HOLLAND - De Koninklijke Marechaussee in Hoek van Holland trof vrijdagavond 31 januari een groep van 19 Albanezen aan voordat zij illegaal in een vrachtwagen de oversteek naar Groot-Brittannië konden maken. De 47-jarige Roemeense chauffeur is aangehouden als verdachte van mensensmokkel.

Marechaussees controleerden een vrachtwagen met een Roemeens kenteken die met de ferry naar Groot-Brittannië wilde reizen. Nadat een migratie-controlehond van de Koninklijke Marechaussee aansloeg bij de aanhanger openden marechaussees het dekzeil en zagen 17 mannen en 2 vrouwen tussen de lading zitten.

De vreemdelingen, in de leeftijd tussen de 19 en 43 jaar, zijn allemaal het vreemdelingentraject ingegaan. De chauffeur is ingesloten en zal voor de rechter-commissaris worden geleid.

Europoort

Eerder die ochtend werden al 4 vreemdelingen aangetroffen in de haven van Europoort. Zij zaten verstopt in een landbouwvoertuig dat achter op een trailer stond, op weg naar Engeland. Zij hadden geen identiteitsbewijs bij zich en uit onderzoek bleken het twee burgers van Tsjaad, één Libiër en één Soedanees te zijn. Ook al deze vreemdelingen zijn het vreemdelingentraject ingegaan.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,989
Diesel1,752

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions