Clicky


Albert Heijn verdubbelt capaciteit voor thuisbezorging

Albert Heijn verdubbelt capaciteit voor thuisbezorging
03-02-2020 08:43 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

ZAANDAM - Albert Heijn opent twee nieuwe Home Shop Centers in Oosterhout (GLD) en Bleiswijk. Samen met het in november geopende HSC in Amsterdam verdubbelt Albert Heijn hiermee de capaciteit voor thuisbezorging.

Beide locaties zijn 20.000 m2, hebben de duurzaamheidsstandandaard: Breeam *** (very good), gaan 40.000 bestellingen per week verwerken en bieden werkgelegenheid aan 1.000 nieuwe medewerkers

De nieuwe locaties zorgen voor meer capaciteit en een betere spreiding. Daardoor ontstaat in de Randstad en in Oost-Nederland ruimte voor groei. Dat is belangrijk omdat het aantal particuliere en zakelijke klanten dat hun boodschappen graag op ah.nl bestelt, toeneemt.

De afgelopen jaren heeft Albert Heijn het thuisbezorgen van boodschappen steeds makkelijker gemaakt. Onder andere de landelijke uitrol van de bezorgbundel en een lager minimum bestelbedrag op dinsdag, woensdag en donderdag dragen bij aan de forse groei van bestellingen op ah.nl. De opening van de nieuwe HSC’s is naar verwachting eind dit jaar/begin volgend jaar.

Foto's

  • Martens en Van Oord
  • Martens en Van Oord
  • Martens en Van Oord