Clicky

 
Transport Online - A2 weer vrij na aanrijdingen met acht voertuigen

A2 weer vrij na aanrijdingen met acht voertuigen

A2 weer vrij na aanrijdingen met acht voertuigen
02-02-2020 10:57 | Weer en Verkeer | auteur ANP

LIEMPDE - Als gevolg van een aanrijding tussen een auto en een vrachtwagen, zijn in de nacht van zaterdag op zondag meerdere voertuigen op elkaar gebotst. Dit gebeurde op de snelweg A2 tussen Den Bosch en Eindhoven, die daardoor urenlang dicht was. In totaal botsten acht voertuigen op elkaar bij het Brabantse Liempde. De snelweg ging rond 08.15 uur weer open, zegt een politiewoordvoerder.

Een auto raakte rond 04.15 uur over de kop na een aanrijding met een vrachtwagen. Doordat weggebruikers moesten uitwijken, botsten nog meer auto's op elkaar. Ook een voertuig van Rijkswaterstaat, dat de weg moest afzetten, werd geraakt.

De politie trof niemand aan bij de auto die over de kop was geslagen. Daarop zijn een aantal ziekenhuizen gebeld. "De auto was behoorlijk gehavend, daar kom je niet zonder kleerscheuren uit", aldus de woordvoerder. Later bleek dat een man zich bij een ziekenhuis had gemeld. Hij verklaarde dat hij in de auto had gezeten. Het is nog niet duidelijk of hij de bestuurder was. De politie heeft hem opgezocht voor "tekst en uitleg", zei de woordvoerder. De oorzaak van het ongeval is nog niet bekend.

Een andere persoon die bij de aanrijdingen betrokken was, is gewond per ambulance naar een ziekenhuis gebracht.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,944
Diesel1,572

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions