Clicky

 Ook Delta en American Airlines staken vluchten naar China

Ook Delta en American Airlines staken vluchten naar China
31-01-2020 17:09 | Burgerluchtvaart | auteur ANP/BLOOMBERG

ATLANTA - [update 20:00 uur] Ook de Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen Delta Air Lines en American Airlines staken voorlopig hun vluchten naar China. Zorgen over de verspreiding van het nieuwe coronavirus in dat land noopten bedrijven tot die maatregel. Delta was de eerste Amerikaanse luchtvaartmaatschappij die het voorbeeld volgde van onder andere KLM, Air France en British Airways. American Airlines kondigde even later eenzelfde besluit aan.

Delta vliegt nog tot en met aanstaande woensdag naar Chinese bestemmingen. Een dag later staakt de samenwerkingspartner van KLM tot en met 30 april alle vluchten naar het Aziatische land.

American Airlines, de grootste luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Staten, stopt per direct al met zijn vluchten naar Peking en Shanghai. Deze worden naar verwachting op 27 maart hervat. Bij het bedrijf was eerder deze week al veel ophef over het coronavirus. Pilotenvakbond Allied Pilots Association (APA) stapte naar de rechter om het concern te dwingen zijn vluchten naar China te staken.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,088
Diesel1,906

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions