Transport Online - Aanrijding betonwagen en bestelwagen op A7 [+foto]

Aanrijding betonwagen en bestelwagen op A7

Aanrijding betonwagen en bestelwagen op A7 [+foto]
30-01-2020 08:57 | Ongevallen | auteur Redactie

LEEK - De A7 bij Leek is in beide richtingen volledig afgesloten in verband met een ernstig ongeval dat donderdagochtend rond 06:00 uur heeft plaatsgevonden. Daarbij is in elk geval één persoon zwaargewond geraakt.

Een betonwagen, afkomstig uit de richting van Leek werd van achteren door een bestelbus aangereden, waarna de betonwagen door de middengeleider is gegaan en op de andere rijbaan terechtkwam. De betonwagen is de volledige andere rijbaan overgegaan, maar kon daarna door een stuurcorrectie de wagen weer bij de middengeleider zetten.

Door de hulpdiensten werd er groot opgeschaald, waardoor er onder andere meerdere brandweervoertuigen en de traumahelikopter ter plaatse kwamen. Hoeveel personen er precies gewond zijn geraakt is nog niet bekend. Er is in elk geval één persoon zwaargewond geraakt.

Het verkeer op de A7 wordt bij Westpoort en Leek van de snelweg gehaald. De verwachting is dat de snelweg nog even dicht zal blijven. Onder andere het politieonderzoek en de berging zal veel tijd in beslag nemen.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,671
Diesel1,307

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions