Clicky

 KLM vliegt vooralsnog gewoon op China

KLM vliegt vooralsnog gewoon op China
29-01-2020 14:09 | Zakelijk Nieuws | auteur ANP

AMSTERDAM - KLM vliegt vooralsnog gewoon volgens schema naar bestemmingen in China. Dat meldde KLM woensdagmiddag in een reactie op berichten dat verscheidene maatschappijen wel hun vluchten naar het land opschorten vanwege de uitbraak en de verspreiding van het nieuwe coronavirus in het Aziatische land.

KLM vliegt meermaals per week naar China. Zo wordt zeven keer week op Peking gevlogen en elf keer per week naar Shanghai. Ook worden wekelijks drie vluchten naar Chengdu uitgevoerd en geldt voor Hangzhou en Xiamen dat er twee vluchten per week vertrekken. Ook wordt op Hongkong gevlogen.

Vanaf Schiphol vliegen nog een aantal maatschappijen naar China, waaronder KLM-partner China Eastern. Maatschappijen als British Airways en het Indonesische Lion Air en IndiGo uit India kondigden eerder aan reizen naar China te annuleren.

KLM volgt de ontwikkelingen van de uitbraak van het virus naar eigen zeggen nauwgezet. De maatschappij krijgt haar informatie van wereldwijde instanties zoals Wereldgezondheidsorganisatie WHO, het Europees Centrum voor ziektepreventie en -bestrijding ECDC, het RIVM en luchtvaartbrancheorganisatie IATA.

KLM heeft in overleg met betrokken instanties diverse voorzorgsmaatregelen genomen, waaronder het verstrekken van mondkapjes voor de crew aan boord en ter plaatse. Daarnaast worden algemene hygiënemaatregelen extra onder de aandacht gebracht bij KLM-medewerkers. Daarbij worden de algemene richtlijnen van WHO en het RIVM gevolgd.

Foto's

 • KLM Touringcar
  KLM Touringcar
 • Sipke Appel
  PH-KVG (MSN 20211)
 • Sipke Appel
  PH-CKA (MSN 33694)
 • Sipke Appel
  PH-BXU (MSN 33028)
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,092
Diesel1,912

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions