Transport Online - DHL opnieuw onderweg voor 007: No Time To Die!

 


DHL opnieuw onderweg voor 007: No Time To Die!

DHL opnieuw onderweg voor 007: No Time To Die!
29-01-2020 13:43 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

BONN - Sinds de film Casino Royale (2006) zijn de logistieke experts van DHL verantwoordelijk voor de transport- en logistieke oplossingen met betrekking tot de opnames van de productie van de 007-films. For No Time To Die, vanaf 2 april 2020 in de bioscoop, vervoerde DHL alles over de hele wereld via lucht, zee en wegvracht met precieze timing om aan het filmschema te voldoen.

Frank Appel, CEO Deutsche Post DHL Group, merkt op: “Stiptheid en precisie zijn cruciaal voor kaskrakerproducties van deze omvang. Dankzij ons internationale netwerk en de goed geoganiseerde processen die worden uitgevoerd door onze respectievelijke lucht-, zee- en wegtransportteams, is DHL in staat om aan deze vereisten te voldoen. We zijn er trots op de beroemde Secret Service-agent te hebben ondersteund bij zijn missie om de wereld voor de vijfde keer te redden."

DHL als Logistics Partner zorgde ervoor dat beide filmunits altijd de juiste apparatuur op het juiste moment en op de juiste plek beschikbaar hadden. De filmapparatuur werd verplaatst tussen de locaties Noorwegen, Jamaica, Italië en het hele Verenigd Koninkrijk.

“We zijn in wezen een one-stop-shop voor alles wat een filmproject nodig heeft, of het nu over de weg, door de lucht of over zee is, we zijn gericht op het in beweging houden van de productie. Voor dringende of last-minute zendingen maken wij ook gebruik van ons Express-netwerk. Om gelijke tred te houden met de strikte en steeds veranderende internationale voorschriften voor vracht, moeten we voorop blijven lopen en onze logistieke expertise echt inzetten. Het was een geweldige gelegenheid om opnieuw te laten zien wat we kunnen leveren. We hechten veel waarde aan het toevertrouwde materiaal”, zegt John Meller, projectleider No Time To Die Logistics bij DHL.


Foto's
© 2020 Danjaq, LLC and Metro-Goldwyn-Mayer Studios Inc. NO TIME TO DIE, and related James Bond Indicia
© 1962-2020 Danjaq, LLC and Metro-Goldwyn-Mayer Studios Inc. NO TIME TO DIE, and related James Bond Trademarks are trademarks of Danjaq, LLC. All Rights ReservedNieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,592
Diesel1,339

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden