Transport Online - Royal Dirkzwager overgenomen door Ahrma Holding

Royal Dirkzwager overgenomen door Ahrma Holding

Royal Dirkzwager overgenomen door Ahrma Holding
29-01-2020 11:27 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

MAASSLUIS - Per 1 januari 2020 is Koninklijke Dirkzwager overgenomen door Ahrma Holding. Door het combineren van de expertise en kwaliteiten van beide bedrijven ontstaan er nieuwe diensten waar huidige en toekomstige klanten enorm van zullen profiteren.

De 24/7 control room van Royal Dirkzwager breidt haar operationele service en IT-ondersteuning uit naar Ahrma's wereldwijde klanten. Daarnaast wordt de IT-afdeling van Ahrma verplaatst van Deventer naar Maassluis. Ook zal er in 2020 een ambitieus investeringsprogramma in de nieuwste IT-technologie worden uitgevoerd.

AHRMA is een jong en dynamisch logistiek IT-bedrijf met het hoofdkantoor en een productievestiging in Deventer, Nederland. Daarnaast heeft Ahrma ook regionale kantoren in Azië en de VS. Het doel van Ahrma is om voedsel- en productverspilling te verminderen door wereldwijd een duurzame supply chain te creëren. Momenteel ervaren klanten die actief zijn in de industriële voedingsmiddelen-, dranken-, farmaceutische en retail-industrie pijnpunten in hun toeleveringsketen zoals beschadigde, bedorven en verloren producten. Zij zijn op zoek naar transparante, betrouwbare informatie om hier grip op te krijgen en de keten verder te optimaliseren.

Door volledige zichtbaarheid in de supply chain te creëren met behulp van intelligente verpakkingsoplossingen zoals pallets, kratten en promotionele display-eenheden, maakt Ahrma deze pijnpunten en verstoringen niet alleen zichtbaar maar zorgt door de inzet van de 24/7 control room van Dirkzwager ervoor dat klanten actief kunnen ingrijpen bij verstoringen. Het 24/7 volgen van de keten kan op die manier drempels en vertragingen in het transport uit de weg ruimen, waardoor producten vers blijven tot aan hun uiteindelijke bestemming.

Royal Dirkzwager is een specialist in de maritieme, offshore en logistieke wereld. Denken in oplossingen voor de uitdagingen in de maritieme en logistieke sector. Dat is wat Koninklijke Dirkzwager al sinds 1872 beweegt. Vanuit de volledig uitgeruste 24/7 Control Room in Maassluis biedt Royal Dirkzwager verschillende monitoring-, rapportage-, en communicatiediensten aan meer dan 800 organisaties in de maritieme, offshore en logistieke sector.

Het doel van Dirkzwager is om klanten te laten excelleren en waarde te creëren door kosten en tijd te verminderen en de veiligheid van mensen en apparatuur te waarborgen. Het 24/7 volgen van de supply chain is hier een mooie aanvulling op. Door 24/7 actief slimme logistieke data te verzamelen, deze beschikbaar te stellen aan klanten en proactief te acteren als er ergens in de keten iets mis dreigt te gaan, wordt ervoor gezorgd dat klanten direct kunnen ingrijpen en grip krijgen op de gehele toeleveringsketenNieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 1 juni t/m zondag 7 juni

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,627
Diesel1,290

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions