Transport Online - Oud-directeur Berg Transporten Marrum, Dirk Berg, overleden

Oud-directeur Berg Transporten Marrum, Dirk Berg, overleden

Oud-directeur Berg Transporten Marrum, Dirk Berg, overleden
29-01-2020 09:41 | Overig | auteur Redactie

MARRUM - Op zaterdag 25 januari is Dirk Berg op 80-jarige leeftijd overleden. De heer Berg was oud-directeur van Berg Transporten in het Friese Marrum.

Berg was indertijd zelf ook werkzaam als chauffeur bij het transportbedrijf. Berg Transporten werd in 1922 opgericht. Inmiddels staat zoon Arjen aan het roer van het transportbedrijf.

Uit de diverse rouwadvertenties in de regionale krant blijkt dat de heer Berg een transportondernemer en chauffeur in hart en nieren was.

In 2015 ontving Berg op 76-jarige leeftijd het Diploma of Honour. Om daarvoor in aanmerking te komen moet iemand meer dan 20 jaar achtereen en meer dan 1 miljoen kilometer schadevrij hebben gereden. De heer Berg voldeed hier ruimschoots aan, want hij was al sinds zijn achttiende beroepschauffeur en heeft in de loop der jaren meer dan 5.000.000 kilometer afgelegd, en al die tijd nooit een ongeluk veroorzaakt of zich schuldig gemaakt aan grove overtredingen.

Een afscheidsdienst voor Dirk Berg zal op zaterdag 1 februari worden gehouden bij Berg Transporten aan de Hearrewei in Marrum. Aansluitend zal de heer Berg begraven worden.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,686
Diesel1,269

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions