Stoffelijke resten van vermiste Johan van der Heyden gevonden in speciekuip

Stoffelijke resten van vermiste Johan van der Heyden gevonden in speciekuip
28-01-2020 11:31 | Binnenland | auteur Redactie

NIEUW-VOSSENMEER - Het NFI heeft onderzoek gedaan naar de op 23 januari aangetroffen speciekuip met beton in Rijn-Scheldekanaal. Uit dat onderzoek blijkt dat er stoffelijke resten van Johan van der Heyden in die kuip zitten.

Het team dat de verdwijning onderzoekt van de vermiste loodgieter Johan van der Heyden heeft 23 januari een gedeelte van het Rijn-Scheldekanaal laten onderzoeken.

Er was al eerder in het Rijn-Scheldekanaal gezocht maar er werd toen niets gevonden. Ook is er al op andere plaatsen tevergeefs naar hem gezocht. Op 23 januari was het wel raak. Er waren geruchten dat hij in beton zou zijn gegoten en in een speciekuip in het water zou zijn gegooid. Er is donderdag 23 januari inderdaad in het water een speciekuip met beton aangetroffen.  

Sinds de avond van zondag 2 juni 2019 is niets meer vernomen van Johan van der Heyden uit Lint in België. De politie gaat ervan uit dat hij niet meer leeft. Ondanks zeven aanhoudingen is nog niet duidelijk wat er precies met Van der Heyden is gebeurd.

De familie is inmiddels in kennis gesteld over deze vondst. Het onderzoek in de zaak gaat door, meldt de politie.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,788
Diesel1,472

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden