Transport Online - DB Schenker levert uniek dinoskelet af bij Oertijdmuseum in Boxtel

DB Schenker levert uniek dinoskelet af bij Oertijdmuseum in Boxtel

DB Schenker levert uniek dinoskelet af bij Oertijdmuseum in Boxtel
27-01-2020 17:05 | Speciaal Transport | auteur Redactie

TILBURG - De nieuwste aanwinst van het Oertijdmuseum, dinoskelet ‘Aurora’, werd woensdag 22 januari zorgvuldig door DB Schenker afgeleverd. De bijna 150 miljoen jaar oude botten werden op vijf pallets vanuit het Sauriermuseum Aathal in Zwitserland vervoerd naar het Brabantse Boxtel. Daar wachtte een enthousiaste groep preparateurs en wetenschappers de zending op. Zij zullen in een publiek toegankelijk prepareerlaboratorium aan de botten werken.

“De divisie Fairs, Events & Special Logistics van DB Schenker is gespecialiseerd in vervoersoplossingen van zendingen die speciale aandacht nodig hebben,” zegt Nicole Biesheuvel, verantwoordelijk voor Fairs, Events & Special Logistics bij DB Schenker in de Benelux. “Dat kunnen buitenmaatse objecten zijn die te groot zijn voor reguliere trucks, maar ook delicate zendingen zoals dit transport van langnekdinosaurus ‘Aurora’ die straks in het Oertijdmuseum zal staan pronken. Deze professionele expertise en service op het gebied van Special Logistics biedt DB Schenker wereldwijd aan in samenwerking met onze businessunits Landtransport, Zeevracht en Luchtvracht.”

In de Benelux behoort DB Schenker tot de top 3 in logistieke dienstverlening. Met zo’n 4.000 medewerkers, 33 strategisch gelegen logistieke centra en kantoren, biedt Schenker Logistics BeNeLux complete geïntegreerde services op het gebied van landtransport, luchtvracht, zeevracht, fairs & events, contractlogistiek en supplychainmanagement.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,659
Diesel1,304

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions