Jongeren vast na vechtpartij met agenten en RET-personeel

Jongeren vast na vechtpartij met agenten en RET-personeel
24-01-2020 11:39 | Criminaliteit | auteur ANP

SCHIEDAM - Vier jongeren van 19 en 20 jaar zijn opgepakt na een massale vechtpartij in Schiedam met agenten en medewerkers van vervoerder RET. Onder anderen drie RET-medewerkers raakten hierbij gewond. Een van hen werd hard in zijn gezicht geschopt. Ook enkele agenten raakten lichtgewond, meldt de politie.

Het viertal hoorde bij een groep van ongeveer tien personen die zich donderdagavond "hinderlijk" gedroeg in de stationshal in Schiedam. Toen agenten op verzoek van RET-medewerkers de groep aanspraken op hun gedrag, gebruikten de jongeren volgens de politie direct fors geweld. Een van de jongeren sloeg en schopte een RET-medewerker. Toen de agenten ingrepen, ontstond de massale vechtpartij.

Vier personen uit de groep konden worden aangehouden, de overige verdachten wisten te ontkomen. De politie gaat camerabeelden van de stationshal bekijken om de andere verdachten te identificeren. Een van de aanwezige agenten noemt het gebruikte geweld zeer extreem. "Te bizar voor woorden", zegt hij over de gebeurtenis.Juridische Column

Verschillende brancheorganisaties hebben al aangekondigd dat het coronavirus gevolgen heeft voor de tarieven voor zee- en luchtvrachttransport van en naar China. Logistieke dienstverleners willen de kosten die zij als gevolg van het virus extra moeten maken doorbelasten aan hun opdrachtgevers, de handels- en productiebedrijven. Kan dat zomaar?


LEES VERDER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,788
Diesel1,472

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden