Transport Online - Jongeren vast na vechtpartij met agenten en RET-personeel

 


Jongeren vast na vechtpartij met agenten en RET-personeel

Jongeren vast na vechtpartij met agenten en RET-personeel
24-01-2020 11:39 | Criminaliteit | auteur ANP

SCHIEDAM - Vier jongeren van 19 en 20 jaar zijn opgepakt na een massale vechtpartij in Schiedam met agenten en medewerkers van vervoerder RET. Onder anderen drie RET-medewerkers raakten hierbij gewond. Een van hen werd hard in zijn gezicht geschopt. Ook enkele agenten raakten lichtgewond, meldt de politie.

Het viertal hoorde bij een groep van ongeveer tien personen die zich donderdagavond "hinderlijk" gedroeg in de stationshal in Schiedam. Toen agenten op verzoek van RET-medewerkers de groep aanspraken op hun gedrag, gebruikten de jongeren volgens de politie direct fors geweld. Een van de jongeren sloeg en schopte een RET-medewerker. Toen de agenten ingrepen, ontstond de massale vechtpartij.

Vier personen uit de groep konden worden aangehouden, de overige verdachten wisten te ontkomen. De politie gaat camerabeelden van de stationshal bekijken om de andere verdachten te identificeren. Een van de aanwezige agenten noemt het gebruikte geweld zeer extreem. "Te bizar voor woorden", zegt hij over de gebeurtenis.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,584
Diesel1,339

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden