TDS start met dertien nieuwe Volvo's FM

TDS start met dertien nieuwe Volvo's FM
24-01-2020 10:09 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

Vanaf 1 januari is Top Delivery Services (TDS) gestart met het uitvoeren van transporten en leveren van keukens voor DKG (De Keuken Groep). TDS  is een joint venture van de logistiek dienstverleners Holwerda Transport, Transportbedrijf P.A. van Rooyen en Brakenhoff Transport en biedt een volledige verzorgde orderafhandeling als het aankomt op kwalitatief hoogwaardige levering van meubels, keukens, slaapkamerinrichting en andere ‘oversized’ goederen die extra zorg en aandacht tijdens bezorging nodig hebben.

Voor het transport van de 20- en 25ft. containers voor DKG is gekozen voor de bewezen diensten van de Volvo FM inclusief BDF wisselsysteem waarvan de eerste 13 stuks op oudejaarsdag 2019 en 2 januari 2020 door Volvo Group Truck Center geleverd zijn.

Met name de betrouwbaarheid, fijne rijeigenschappen van de motor- en I-Shift versnellingsbak mede de constructieve samenwerking tussen Volvo Group Truck Center en TDS waren doorslaggevend in het besluit om opnieuw voor Volvo te kiezen.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,787
Diesel1,468

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden