Transport Online - Wat zijn de voordelen van Webfleet Solutions?

Wat zijn de voordelen van Webfleet Solutions?

Wat zijn de voordelen van Webfleet Solutions?
24-01-2020 09:54 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

[gesponsord artikel]

Webfleet Solutions wordt hoofdzakelijk gebruikt door bedrijven die gebruik maken van een wagenpark. Het is een technisch systeem dat erop is ingericht om voertuigen te volgen. Zo weet je bijvoorbeeld waar je bezorgers naar toe rijden en of ze op schema liggen met hun bezorgingen. Vandaag de dag wil de klant zijn pakket op tijd bezorgd krijgen en is de kennis over een je voertuigen des te belangrijker. Zo is real time tracking ook mogelijk met Webfleet Solutions. In dit artikel lees je meer over de voordelen van deze oplossingen. Ook lees je wie veel baat heeft bij Webfleet Solutions.

WEBFLEET: wat is dat?

Het klinkt allemaal behoorlijk futuristisch, maar eigenlijk is een fleet management systeem voor bedrijven helemaal van nu. Een systeem van Webfleet Solutionsbewaakt alle elementen van het wagenpark van jouw bedrijf. Via een cloud based systeem kun je als directeur of supply chain manager de voertuigen van het wagenpark volgen. Door middel van geavanceerde technologie is het ook mogelijk om de voertuigen real time te volgen. Je ziet dus precies waar de bezorgers zijn, wat hun rijstijl is, wanneer ze moeten tanken en of ze rijden volgens schema. Hierdoor kan je ze slimmer laten rijden, omdat je na enige tijd meer inzicht hebt hoe ze het snelste bij de klant kunnen komen. Uiteindelijk bespaar je daar veel geld mee.

Wat zijn de voordelen?

Niet alleen op de weg, maar ook als het gaat om parkeren biedt Webfleet Solutions een geweldige uitkomst. WEBFLEET kent dus talloze voordelen:

Je kan de workflow van je bezorgers beter controleren. In een overzicht zie je welke bezorgers er nog vrij zijn of in welke regio ze momenteel rijden. Een spoedbezorging in dezelfde buurt is zo gedaan als er een collega uitvalt.

Ook kun je de bezorgers helpen de file te omzeilen. Zelf kunnen de bezorgers op hun scherm zien waar er flitspalen staan en ook wanneer ze moeten tanken. Maak je gebruik van WEBFLEET management, dan ga je eigenlijk uit van het principe dat voorkomen beter is dan genezen.

Webfleet Solutions helpt je ook om het rijgedrag van de bestuurder te identificeren. Zo kun je als manager er snel op anticiperen als een chauffeur te snel of juist te langzaam rijdt.

Omdat je een systeem hebt dat alles voor je bijhoudt, scheelt het veel administratie en dus ook tijd. Daardoor heb je meer ruimte en vrijheid om te besteden aan je core business. Daar draait het immers om in jouw bedrijf.

Voor wie is Webfleet Solutions bedoeld?

Webfleet Solutions is bedoeld voor alle bedrijven met een wagenpark. Het maakt niet uit of je een klein of een groot bedrijf hebt. Door de inzage in het rijgedrag en schema van je chauffeurs bespaar je tijd, geld en administratie. Die besparing loopt soms op tot wel 20 procent per voertuig. Reken eens uit hoeveel dat is op jaarbasis.

Is de installatie moeilijk en tijdrovend?

Een ingewikkelde technische installatie is niet nodig. De trackers in de voertuigen worden gesynchroniseerd met de WEBFLEET-applicatie. De applicatie werkt in de cloud en is dus een SaaS-oplossing (Software as a Solution). Je hebt geen last van ontsierende hardware op kantoor die veel ruimte in beslag neemt. Bovendien is het in een mum van tijd geïnstalleerd. Kom je er even niet uit, dan bel je de helpdesk van Webfleet Solutions. Het is dus simpel in gebruik en daarmee een uitkomst voor elke ondernemer.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,683
Diesel1,265

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions