Transport Online - Speciekuip gevonden bij zoektocht naar vermiste loodgieter Johan van der Heyden

Speciekuip gevonden bij zoektocht naar vermiste loodgieter Johan van der Heyden

Speciekuip gevonden bij zoektocht naar vermiste loodgieter Johan van der Heyden
23-01-2020 17:31 | Binnenland | auteur ANP

NIEUW-VOSSEMEER - De politie heeft bij de zoektocht naar de vermiste Belgische loodgieter Johan van der Heyden een speciekuip met beton gevonden in het Rijn-Scheldekanaal bij het Brabantse Nieuw-Vossemeer. Eerder had de politie gemeld dat het lichaam van Van der Heyden mogelijk in stukken was gesneden en dat zijn stoffelijke resten daarna zouden zijn vervoerd in een speciekuip.

De stoffelijke resten zouden daarna mogelijk vanaf een brug in het Schelde-Rijnkanaal zijn gegooid of in het buitengebied van Steenbergen zijn gedumpt. De speciekuip die donderdag uit het water is gehaald wordt zo snel mogelijk naar het Nederlands Forensisch Instituut gebracht. Dat gaat de kuip en de inhoud onderzoeken. De familie van Van der Heyden is van de vondst op de hoogte gesteld.

Sinds de avond van zondag 2 juni vorig jaar was er niets meer vernomen van Van der Heyden. De politie gaat ervan uit dat hij niet meer leeft. Ondanks zeven aanhoudingen is nog niet duidelijk wat er precies met de man is gebeurd.

Hoofdverdachten in de zaak zijn Nicki S. (31) en zijn Belgische vriendin Wanda, die de 56-jarige Belg zouden hebben gegijzeld in Zoersel in België en hem in zijn eigen bestelbus naar Steenbergen zouden hebben gebracht. Mogelijk wilden ze hem bestelen.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,683
Diesel1,265

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions