DB Schenker in nieuw pand bij Maastricht Airport

DB Schenker in nieuw pand bij Maastricht Airport
23-01-2020 17:05 | Zakelijk Nieuws | auteur Redactie

TILBURG - Schenker-vestiging Maastricht is verhuisd naar een nieuw pand bij Maastricht Aachen Airport. Schenker Logistics BeNeLux investeert in moderne bedrijfslocaties waar alle activiteiten efficiënt kunnen worden ondergebracht. Deze locaties dienen te voldoen aan strikte duurzaamheidscriteria.

Het oude pand van de luchtvrachtvestiging in Maastricht voldeed niet meer aan deze criteria. Mede daarom heeft Schenker besloten om de luchtvrachtactiviteiten te verplaatsen naar een nieuwe, unieke locatie nabij Maastricht Aachen Airport. Het moderne kantorencomplex ligt centraal in het hart van de Euregio Maas-Rijn, nabij de A2 met uitstekende verbindingen naar België en Duitsland. Tevens is het bedrijventerrein goed bereikbaar via openbaar vervoer.

DB Schenker behoort in de Benelux tot de top drie in logistieke dienstverlening. Met zo’n 4.000 medewerkers, 33 strategisch gelegen logistieke centra en kantoren, biedt Schenker Logistics BeNeLux complete geïntegreerde services op het gebied van landtransport, luchtvracht, zeevracht, fairs & events, contractlogistiek en supplychainmanagement.Juridische Column

Verschillende brancheorganisaties hebben al aangekondigd dat het coronavirus gevolgen heeft voor de tarieven voor zee- en luchtvrachttransport van en naar China. Logistieke dienstverleners willen de kosten die zij als gevolg van het virus extra moeten maken doorbelasten aan hun opdrachtgevers, de handels- en productiebedrijven. Kan dat zomaar?


LEES VERDER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,788
Diesel1,472

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden