Onderzoek graf in zaak Tanja Groen afgeschermd voor publiek

Onderzoek graf in zaak Tanja Groen afgeschermd voor publiek [+foto's]
22-01-2020 10:51 | Binnenland | auteur ANP

MAASTRICHT - Het onderzoek in een graf op het kerkhof aan De Beente in Maastricht naar mogelijke resten van de vermiste studente Tanja Groen vindt buiten het zicht van het publiek plaats. Over het graf naast een hoge naaldboom is een witte tent geplaatst. Over een zerk die waarschijnlijk op het onderzochte graf lag is een zeil gelegd, zodat niet te zien is in wiens graf wordt gezocht.

Het onderzoek staat los van de overleden man die in het graf ligt. Deze heeft net als zijn nabestaanden niets met de verdwijningszaak te maken, aldus de politie.

De 18-jarige eerstejaarsstudente verdween in 1993 in de nacht van 31 augustus toen ze na een studentenfeestje in Maastricht terugfietste naar haar kamer in het Limburgse dorp Gronsveld.Juridische Column

Verschillende brancheorganisaties hebben al aangekondigd dat het coronavirus gevolgen heeft voor de tarieven voor zee- en luchtvrachttransport van en naar China. Logistieke dienstverleners willen de kosten die zij als gevolg van het virus extra moeten maken doorbelasten aan hun opdrachtgevers, de handels- en productiebedrijven. Kan dat zomaar?


LEES VERDER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,788
Diesel1,472

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden