Ouders Tanja Groen: onzekerheid is ondraaglijk

Ouders Tanja Groen: onzekerheid is ondraaglijk
22-01-2020 10:04 | Binnenland | auteur ANP

MAASTRICHT - De ouders van de sinds 1993 vermiste Tanja Groen vinden de zoektocht op het kerkhof aan De Beente in Maastricht "heel spannend". "Het is meer dan 26 jaar geleden dat onze dochter spoorloos verdween. De onzekerheid over haar lot is voor mijn man, onze kinderen en mij al die tijd ondraaglijk geweest", schrijft moeder Corrie Groen in een verklaring.

Corrie en Adrie Groen realiseren zich dat ze nog moeten afwachten of hun dochter echt op de begraafplaats van de katholieke kerk aan De Beemte in Maastricht ligt. "Ons is duidelijk gemaakt dat het niet om zomaar een tip gaat. We hopen dat we eindelijk, eindelijk antwoord krijgen op onze vragen. Alles is beter dan de twijfels en de onzekerheid waarmee we al zo lang leven."Juridische Column

Verschillende brancheorganisaties hebben al aangekondigd dat het coronavirus gevolgen heeft voor de tarieven voor zee- en luchtvrachttransport van en naar China. Logistieke dienstverleners willen de kosten die zij als gevolg van het virus extra moeten maken doorbelasten aan hun opdrachtgevers, de handels- en productiebedrijven. Kan dat zomaar?


LEES VERDER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,788
Diesel1,472

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden