Clicky


 


VDB Transport trotse eigenaar van nieuwe IVECO S-WAY

VDB Transport trotse eigenaar van nieuwe IVECO S-WAY
21-01-2020 15:59 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

GROOTEBROEK - VDB Transport uit Grootebroek heeft onlangs als één van de eerste bedrijven in Nederland de IVECO S-WAY in ontvangst genomen. In juli 2019, tijdens een transportevenement, werden zij al direct verliefd. Na eerdere ervaringen met drie IVECO's gaat het transportbedrijf uit Noord-Holland nu rijden met de nieuwste telg uit de familie.

Veekro Bedrijfswagens, truckdealer van IVECO in Zwaagdijk, en VDB Transport kijken terug op een succesvolle samenwerking. Duncan Kavelaar vertelt als Accountmanager van Veekro Bedrijfswagens hier enthousiast over: "Toen bekend werd dat de IVECO S-WAY op de markt zou komen, was gelijk zijn interesse gewekt en wilde Rini van den Brink als mede-eigenaar van VDB Transport gelijk meer informatie. Tijdens het transportevenement was het gehele gezin Van den Brink aanwezig om de nieuwe IVECO S-WAY te bewonderen. Daar is ter plekke de beslissing genomen om een 4x2 trekker aan te schaffen. Het is geweldig dat we in januari deze hebben kunnen afleveren aan VDB Transport."

De keuze voor de IVECO S-WAY is bij VDB Transport gebaseerd op de eerdere ervaringen met IVECO bedrijfswagens en de gewaardeerde aandrijflijn. Daarnaast zijn zij bekend met  de service die door Veekro Bedrijfswagens en door de andere dealers van IVECO wordt verleend. Met Euro 6 step D is VDB Transport nu klaar voor de Maasvlakte, om daar containers te laden. Rini van den Brink, mede-eigenaar van VDB Transport, vertelt hierover: "We zijn enorm trots dat we als een van de eerste bedrijven in Nederland gaan rijden met de nieuwe IVECO S-WAY."

VDB Transport is een jong (sinds 2014 actief) en dynamisch transportbedrijf wat zich richt op het wegvervoer in West-Europa. Met ruim dertig jaar ervaring in de transportsector denken zij altijd oplossingsgericht, waardoor zij iedere dag de service naar de opdrachtgevers kunnen verbeteren. Het wagenpark bestond uit acht voertuigen en wordt nu uitgebreid met een IVECO S-WAY. 

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,244
Diesel2,086

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats