Transport Online - SEGRO sluit nieuw contract met ID Logistics in Tilburg

SEGRO sluit nieuw contract met ID Logistics in Tilburg

SEGRO sluit nieuw contract met ID Logistics in Tilburg
21-01-2020 09:38 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

AMSTERDAM - SEGRO, belegger en ontwikkelaar van logistiek en light industrial vastgoed, heeft een nieuwe, langjarige huurovereenkomst gesloten met ID Logistics in Tilburg, op industrieterrein Vossenberg II.

ID Logistics is een toonaangevende logistieke dienstverlener die wereldwijd 5,5 miljoen vierkante meter distributiefaciliteiten in gebruik heeft. Het bedrijf ontwikkelt en levert innovatieve logistieke oplossingen aan een uiteenlopende klantenportfolio, en zet zich sterk in voor duurzame ontwikkeling.

SEGRO Logistics Centre Tilburg biedt ID Logistics de oplossing die zij zochten voor een klant in Tilburg: een pand van ruim 31.000 m2 dat precies past bij de vraag die er lag en daarbij groeipotentie biedt voor de operatie. Met een BREEAM Outstanding certificering voldoet het gebouw aan hoge duurzaamheidseisen.

In Spanje en Frankrijk bestaat er al een samenwerking tussen SEGRO en ID Logistics en met deze uitbreiding in Tilburg groeit de relatie nu verder in Nederland.

Eelco Ouwerkerk, Head of SEGRO Netherlands: “We verwelkomen ID Logistics graag als nieuwe huurder in Nederland. Het warehouse in Tilburg heeft de kenmerken die passen bij de groei-ambitie van ID Logistics en haar klanten. Het gebouw is modern, klaar voor direct gebruik en een lange toekomst. We voorzien een vruchtbare samenwerking, waarin we altijd blijven kijken naar innovaties en nieuwe ontwikkelingen.”

Marco van Walraven, Managing Director Benelux, ID Logistics: "Voor een klant met specifieke eisen zochten wij de optimale locatie voor verdere uitbreiding. Dit warehouse op Vossenberg II is een perfecte aanvulling op het bestaande contract van de betreffende klant en sluit helemaal aan op de gehele ID Logistics operatie in de regio Tilburg. Vanuit onze Europese ervaringen met SEGRO kijken we ook in Nederland uit naar een mooie samenwerking.”

SEGRO is bij de overeenkomst met ID Logistics commercieel geadviseerd door JLL en CBRE, en juridisch door Stibbe.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 6 juli t/m zondag 12 juli

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,681
Diesel1,319

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions