Transport Online - Jinek weer best bekeken talkshow op vrijdag

Jinek weer best bekeken talkshow op vrijdag

Jinek weer best bekeken talkshow op vrijdag
18-01-2020 10:08 | Showbizz | auteur ANP

HILVERSUM - De talkshowstrijd tussen Op1 en Jinek valt na twee weken in het voordeel uit van de NPO. Op zeven van de tien avonden trok Op1 meer kijkers dan Jinek op RTL 4. Toch doet Jinek het veel beter dan voorgangers Beau, RTL Late Night met Twan Huys en Zomer met Art.

In de tweede week bleek ook de maandagaflevering van Op1, met het presentatieduo Wilemijn Veenhoven en Erik Dijkstra, het populairst. Het was de enige uitzending die deze week boven het miljoen uitkwam. Jineks best bekeken uitzending was vrijdag met 884.000 kijkers. Ze trok daarmee ruim 100.000 kijkers meer dan Op1.

Bij de kijker lijkt de dinsdagaflevering van Op1 het minst in te smaak te vallen. Tijs van den Brink en Giovanca Ostiana trokken deze week 697.000 kijkers, beduidend minder dan in de rest van de week.

Jinek profiteerde vrijdag weer van lead-in The Voice of Holland. Het programma werd met 1,7 miljoen kijkers op prime time het best bekeken. Flikken Maastricht (NPO 1) volgde met 1,4 miljoen en De slimste mens trok 1,3 miljoen kijkers.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,876
Diesel1,504

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen