Transport Online - Laagste aantal kijkers voor talkshow Jinek sinds begin bij RTL

 


Laagste aantal kijkers voor talkshow Jinek sinds begin bij RTL

Laagste aantal kijkers voor talkshow Jinek sinds begin bij RTL
16-01-2020 10:03 | Showbizz | auteur ANP

HILVERSUM - Een tegenslag voor Eva Jinek. De talkshowkoningin had op woensdagavond fors minder kijkers dan ze gewend is. Volgens Stichting KijkOnderzoek stemden woensdag 600.000 kijkers af op haar talkshow Jinek op RTL4. Dat is de laagste score sinds de start van de talkshow op RTL4 en 236.000 kijkers minder dan haar score op dinsdag.

Charles Groenhuijsen en Carrie ten Napel van de concurrerende talkshow Op1 slaagden erin 857.000 kijkers aan zich te binden, iets meer dan vorige week tijdens hun debuut als duo. Vorige week keken 835.000 kijkers naar de eerste aflevering van Charles en Carrie die namens Omroep MAX de nieuwe talkshow van NPO1 presenteren.

Na acht afleveringen van Op1, dat recht tegenover Jinek is geprogrammeerd, is het nu 6-2 voor de NPO in de strijd om de talkshowkijkers. Jinek had alleen vorige week vrijdag en afgelopen dinsdag meer kijkers. In haar eerste uitzending op RTL zei ze nog dat ze concurrentie tussen talkshows goed vindt: "Als ik maar win."

Dinsdag werd duidelijk dat ook in deze tweede week voorafgaand aan Op1 geen reclameblok wordt uitgezonden. De NPO hoopt zo sneller een vast publiek op te bouwen.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,582
Diesel1,339

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden