Transport Online - Twee MAN TGS 26.366 6x2-4 trucks met frontlader voor Vink

Twee MAN TGS 26.366 6x2-4 trucks met frontlader voor Vink

Twee MAN TGS 26.366 6x2-4 trucks met frontlader voor Vink
15-01-2020 09:59 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

BARNEVELD - Het veelzijdige bedrijf Vink uit Barneveld heeft onlangs twee trucks met frontlader in gebruik genomen. Vink typeert zichzelf als "het bedrijf met vijf poten" en is onder andere gespecialiseerd in afvalverwerking, recycling en transport. Daarnaast beschikt het bedrijf over een Grondbank.

De trucks zijn geleverd door Roordink Bedrijfswagens uit Barneveld en de opbouw is verzorgd door Terberg Matec Nederland. De twee MAN TGS trucks beschikken over een 360 pk sterke motor en soepel (automatisch) schakelende MAN TipMatic versnellingsbak. De voertuigen rijden op HVO, wat goedgekeurd is voor MAN trucks. Hiermee wordt onder meer een gigantische CO2/stikstof reductie gerealiseerd.

De bekende gele Vink kleur zorgt ervoor dat de voertuigen goed opvallen. Af fabriek beschikken de auto’s over diverse opties om het rijden zo comfortabel mogelijk te maken, zoals een multifunctioneel stuurwiel, comfortstoel, Emergency Brake Assit, ABS en ASR.

Na binnenkomst van de trucks heeft de nieuwbouwafdeling van Roordink de voertuigen voorzien van klant specifieke wensen, zoals werklampen, flitsers in de grille en breedtelampen.

De Terberg opbouw is ontworpen als vast gemonteerde opbouw, uitgerust met frontbeladingsarmen geschikt voor frontlader containers van 1,1 m3 tot 8m3.

De persopbouw is uitgerust met een lineair beweegbaar persschot waardoor het maximale laadvermogen kan worden benut. Verder is het voertuig voorzien van radiografische afstandsbediening en een extra derde deur waardoor uitwaaien van afval tot een minimum wordt beperkt tijdens het laden.

Deze frontladers zijn uniek in de Nederlandse markt en bieden ongekende mogelijkheden voor inzamelen van bedrijfsafval door Vink.NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,659
Diesel1,280

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions