Clicky

 
Transport Online - Aanhanger gekanteld op A7 [+foto]

Aanhanger gekanteld op A7

Aanhanger gekanteld op A7 [+foto]
15-01-2020 08:42 | Ongevallen | auteur Redactie

BOERAKKER/LEEK - [update 11:48 uur] Woensdagochtend rond 06:00 uur is op de A7 tussen Boerakker en Leek een vrachtwagen aanhanger gekanteld. De aanhanger combinatie dwars op de weg en blokkeerde daardoor de doorgang voor al het verkeer dat vanaf Drachten richting Groningen wilde rijden.

Door de harde wind verloor de chauffeur de macht over het stuur en kwam rechts van de snelweg in de berm terecht. Nadat de chauffeur daar een verkeersbord had geramd kwam de combinatie weer op de weg terecht waarbij de aanhanger kantelde en dwars op de weg kwam te liggen.

Bij het ongeval raakte niemand gewond. Wel kwam een deel van de lading op de weg terecht. In de trailer van de vrachtwagen stonden meerdere pallets met rijst, twee rollen staaldraad en nog wat overige goederen. De rijst kon door bergers grotendeels uit de vrachtwagen worden gehaald. Een deel kwam tijdens de berging alsnog op de weg terecht.

Na het ongeval werd de gehele A7 richting Groningen volledig gestremd voor al het verkeer. Het verkeer dat naar Groningen wil kan omrijden via Zwolle en Hoogeveen via de A28. Rijkswaterstaat verwacht rond het middaguur de weg weer vrij te kunnen geven voor al het verkeer. De uit Alblasserdam afkomstige vrachtwagen kon zijn weg zonder aanhanger vervolgen.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,946
Diesel1,753

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions