Transport Online - Bleckmann verzorgt logistiek voor Patagonia

Bleckmann verzorgt logistiek voor Patagonia

Bleckmann verzorgt logistiek voor Patagonia
14-01-2020 11:21 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

BERGEN OP ZOOM - Patagonia is een outdoor brand en heeft een B-Corporation Certificaat. Het bedrijf wordt internationaal erkend voor zijn toewijding aan productkwaliteit en milieuactivisme. Patagonia heeft voor Bleckmann gekozen om een ​​Europese groeistrategie te ondersteunen en end-to-end fulfilment en omni-channel logistiek te laten beheren.

Bleckmann is een marktleider in supply chain-oplossingen voor de fashion- en lifestylemerken. Voor Patagonia zal Bleckmann omni-channel warehouseactiviteiten uitvoeren en een breed scala aan distributiediensten leveren om te voldoen aan de verwachtingen van de groothandelaren, retail- en e-commerce klanten van Patagonia. Alle activiteiten worden beheerd vanuit een nieuw distributiecentrum (DC) in Bergen op Zoom, Nederland.

Om tegemoet te komen aan de huidige operationele behoeften en verdere groei van de activiteiten van Patagonia, zal de nieuwe locatie 22.000 m2 opslagcapaciteit bieden. Dit stelt Bleckmann in staat om minstens 50 nieuwe vacatures te creëren.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,687
Diesel1,265

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions