Transport Online - Vrachtwagen muurvast in Duitse Herborn-Seelbach [+foto]

Vrachtwagen muurvast in Duitse Herborn-Seelbach

Vrachtwagen muurvast in Duitse Herborn-Seelbach [+foto]
13-01-2020 17:20 | Buitenland | auteur Redactie

HERBORN-SEELBACH - Een keermanouevre van een vrachtwagenchauffeur liep maandagochtend vreselijk mis in het Duitse Herborn-Seelbach. De vrachtwagen kwam muurvast te zitten en blokkeerde uren twee straten.

Rond 09:00 uur brachten inwoners van Herborn de politie op de hoogte van het incident. De Roemeense vrachtwagenchauffeur wilde ongeveer 9 ton granulaat leveren aan een bedrijf maar kon daar niet goed komen door een geparkeerd voertuig. Hij besloot achteruit te rijden maar dat lukte niet vanwege een hekwerk en een hellende weg.

De oplegger van de vrachtwagen botste tegen de achterkant van een huis en het lukte de chauffeur niet meer om zich uit deze hachelijke situatie te bevrijden.

Een sleepbedrijf kreeg de opdracht om de trailer te bergen. De bergingsexperts moesten ter plaatse beslissen of het granulaat eerst moest worden gelost of dat de trailer volledig met een grote kraan kon worden opgetild. Uiteindelijk trokken ze de trailer weg van de muur van het huis en rechtdoor de straat op, zodat de weg rond 13.30 uur weer kon worden vrijgemaakt.

Het is niet bekend hoeveel schade er is aangericht.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,928
Diesel1,568

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen