Portugese motorcoureur Paulo Gonçalves overlijdt aan hartstilstand tijdens Dakar Rally

Portugese motorcoureur Paulo Gonçalves overlijdt aan hartstilstand tijdens Dakar Rally
12-01-2020 11:22 | Sport | auteur ANP

RIYAD - De Portugese motorcoureur Paulo Gonçalves is tijdens de zevende etappe van de Dakar Rally overleden. De 40-jarige Gonçalves heeft volgens de organisatie onderweg een hartstilstand gekregen. Een medische helikopter bracht de Portugees nog naar het ziekenhuis, maar de hulp kwam te laat.

Gonçalves deed voor de dertiende keer mee aan de Dakar Rally. Hij debuteerde in 2006 en eindigde vier keer in de top 10 van het klassement bij de motoren. In 2015 werd de Portugees tweede achter de Spaanse winnaar Marc Coma. Hij boekte bij elkaar drie etappezeges.

In de eerste Dakar Rally door Saudi-Arabië stond Gonçalves na zes etappes op de 46e plaats in het klassement. "De hele Dakar-karavaan leeft mee met zijn vrienden en familie", aldus de organisatie.Juridische Column

Verschillende brancheorganisaties hebben al aangekondigd dat het coronavirus gevolgen heeft voor de tarieven voor zee- en luchtvrachttransport van en naar China. Logistieke dienstverleners willen de kosten die zij als gevolg van het virus extra moeten maken doorbelasten aan hun opdrachtgevers, de handels- en productiebedrijven. Kan dat zomaar?


LEES VERDER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,788
Diesel1,472

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden