Transport Online - Overname SNEL Shared Logistics door Vos Logistics definitief

Overname SNEL Shared Logistics door Vos Logistics definitief

Overname SNEL Shared Logistics door Vos Logistics definitief
09-01-2020 16:39 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie

OSS/WOERDEN - Op 6 januari is de overname van SNEL Shared Logistics door Europees Logistiek Dienstverlener Vos Logistics afgerond. Door deze overname beschikt Vos Logistics over een van de grootste distributienetwerken in de Benelux met 65.000 m2 opslag en crossdock faciliteiten in het hart van de randstad. Hiermee verstevigt de onderneming haar marktpositie op het gebied van fijnmazige distributie, warehousing en crossdocking. Met de overname stijgt de opslagcapaciteit van Vos Logistics naar 315.000 m2 en de vloot naar 1.400 trekkende eenheden.

Toine van Gils, Managing Director Vos Logistics Solutions: “De overname is een mooie bevestiging van onze jarenlange samenwerking. De culturen van beide ondernemingen sluiten goed op elkaar aan en in dienstverlening zijn we complementair. Dit gaat ons zeker helpen bij de integratie.”

Peter de Vries, Directeur SNEL Shared Logistics is blij met de positieve reacties welke hij de afgelopen weken ontving van klanten, personeel en overige partijen over het samengaan met Vos Logistics. “In combinatie kunnen we beter meegroeien met onze klanten en sneller stappen zetten op het gebied van innovatie en verduurzaming.”

Foto's

  • J.Roeland
    SNEL
  • J.Roeland
    VOS

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,902
Diesel1,549

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions