Clicky

 
Transport Online - Circusartieste voelt haar benen niet na val in Carré [+foto]

Circusartieste voelt haar benen niet na val in Carré

Circusartieste voelt haar benen niet na val in Carré [+foto]
07-01-2020 11:32 | Showbizz | auteur ANP

AMSTERDAM - De circusartieste die vrijdag gewond raakte door een val in het Amsterdamse theater Carré voelt haar benen niet. Dat schrijft ze in een bericht op Facebook. Kristina Vorobeva, die samen met haar man Rustem Osmanov tijdens hun acrobatenact zo'n 10 meter naar beneden viel, is inmiddels van de intensive care af. "Een einddiagnose van de artsen hebben we nog niet gehad, daarvoor is tijd nodig, het is geen makkelijk geval."

Het Russische acrobatenechtpaar, dat optreedt als Sky Angels, kwam ten val tijdens een voorstelling van het Wereldkerstcircus. De show werd stilgelegd en het publiek werd naar buiten geleid. Vorobeva heeft een dubbele operatie aan haar nek achter de rug.

Ze schrijft dat ze ook een probleem heeft aan haar rechterarm. Volgens theaterproducent Henk van der Meijden, die het Wereldkerstcircus organiseert, voelt ze wel tintelingen in haar benen. Specialisten moeten de komende dagen bekijken hoe het verder gaat, zei hij.

De oorzaak van de val was het afbreken van een tand van de mannelijke artiest. Hij kwam er vanaf met een hersenschudding en raakte in shock. Van der Meijden zei eerder dat hij weer helemaal is hersteld.

De acrobaten zweven in hun act aan riemen, die ze soms met hun handen, maar soms ook alleen met hun tanden vasthouden.

"Beste vrienden, we staan onder toezicht van professionals, we zijn zeer gezegend met uw wensen over ons herstel, we krijgen energie van jullie wensen", schrijft Vorobeva. Op een foto die ze erbij heeft geplaatst, is te zien hoe ze in het ziekenhuisbed ligt. De acrobate is omringd door bloemen en ballonnen.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,945
Diesel1,572

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions