Transport Online - P&O Ferrymasters breidt uit in Azië

P&O Ferrymasters breidt uit in Azië

P&O Ferrymasters breidt uit in Azië
06-01-2020 11:51 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

ROTTERDAM - P&O Ferrymasters kondigt vandaag plannen aan om in de komende twee jaar vijf nieuwe kantoren in Turkije te openen, terwijl het zijn expansie van zijn pan-Europese logistieke diensten naar Azië voortzet.

Naast zijn bestaande basis in Istanbul, zal P&O Ferrymasters haar netwerk in Turkije uitbreiden door kantoren te openen in Izmir aan de Egeïsche kust, de hoofdstad Ankara, Mersin aan de zuidkust, Bursa in de regio Marmara en Gaziantep in de buurt de grens met Syrië.

Murat Bog, directeur vrachtbeheer bij P&O Ferrymasters, zegt: “Deze uitbreiding zal onze capaciteit om oplossingen te leveren aan klanten in zowel Europa als Azië verder versterken. De wereld wordt complexer en we zijn op ons best wanneer we de moeilijkste logistieke problemen oplossen uitdagingen."

“Momenteel bieden we vracht- en intermodale diensten tussen Europa en Turkije, waarbij landroutes, shortsea-verbindingen en weg-spoorroutes worden gecombineerd. We zijn van plan voort te bouwen op ons schema van dagelijkse vertrekken van en naar Azerbeidzjan, Georgië, Irak, Kazachstan, Turkmenistan en Oezbekistan om van Turkije onze centrale hub te maken voor klanten die toegang hebben tot het hele Midden-Oosten, Rusland en Oekraïne. ”

In Turkije werkt P&O Ferrymasters met bedrijven in sectoren zoals fast-moving consumer goods, retail en textiel. Momenteel gebruikt het zijn 45ft high cube containervloot en is dit jaar van plan om trailers in zijn activiteiten op te nemen.

P&O Ferrymasters is een toonaangevende pan-Europese leverancier van logistieke oplossingen. Het bedrijf bedient 20 strategische locaties in 13 landen op het continent en exploiteert geïntegreerde weg-, spoor- en zeeverbindingen via een vloot van meer dan 5.000 trailers en containers.

Het bedrijf maakt deel uit van P&O Ferries, dat vaart op negen belangrijke routes tussen Groot-Brittannië, Frankrijk, Noord-Ierland, de Republiek Ierland, Holland en België. Het exploiteert meer dan 20 schepen die elk jaar 8,4 miljoen passagiers en 2,3 miljoen vrachteenheden vervoeren. P&O Ferries maakt deel uit van DP World, de leidende factor voor wereldwijde handel en een integraal onderdeel van de supply chain.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 29 juni t/m zondag 5 juli

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,679
Diesel1,317

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions