Gewonden door schietpartij in Heerlen

Gewonden door schietpartij in Heerlen
05-01-2020 20:03 | Binnenland | auteur ANP

HEERLEN - Door een schietpartij in Heerlen zijn zondagavond mogelijk meerdere mensen gewond geraakt. Verscheidene gewonden hebben zich kort daarna voor behandeling in het ziekenhuis gemeld. "Het lijkt erop dat ze betrokken waren bij de schietpartij", aldus een woordvoerster van de politie. Over de aard van de verwondingen is nog niets bekend.

De schietpartij deed zich rond 18.45 uur voor in het Vrieheidepark. Toen de gealarmeerde politie in het park kwam, was daar geen gewonde meer te vinden. Wel vonden agenten in het park sporen van een schietpartij. De omgeving werd afgezet voor nader onderzoek.

De politie heeft ook een deel van het terrein van het ziekenhuis afgezet. Dit om erachter te komen of en in hoeverre de gewonden bij de schietpartij betrokken waren.Juridische Column

Verschillende brancheorganisaties hebben al aangekondigd dat het coronavirus gevolgen heeft voor de tarieven voor zee- en luchtvrachttransport van en naar China. Logistieke dienstverleners willen de kosten die zij als gevolg van het virus extra moeten maken doorbelasten aan hun opdrachtgevers, de handels- en productiebedrijven. Kan dat zomaar?


LEES VERDER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,788
Diesel1,472

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden