Transport Online - 'Opa on tour' met nieuwe DAF voor Aarnoudse Transport

 


'Opa on tour' met nieuwe DAF voor Aarnoudse Transport

'Opa on tour' met nieuwe DAF voor Aarnoudse Transport
03-01-2020 16:52 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

KLAASWAAL - Aarnoudse Transport v.o.f. uit Klaaswaal heeft op 27 december vorig jaar een nieuwe vrachtwagen in gebruik genomen.

De Daf SSC 450 pk is geleverd door Truckland Rotterdam. Tranenplaat en kist zijn geleverd door Cotac Rotterdam. Sluitwerk is van Dubbeldam uit Zwijndrecht. Handrail achter de cabine en losslang zijn geleverd door DGCL uit Hoogvliet. Kastenwand is geleverd door Ben's cabinemeubel. Inclusief inbouw leds.

Aarnoudse Transport is opgericht in 2007 door Marco Aarnoudse. Sinds begin 2019 is zijn zoon Maurice Aarnoudse mede-eigenaar geworden. Hij rijdt nu op de andere inmiddels 4 jaar oude Daf SSC 440 pk. Aarnoudse Transport is vaste charter van Overmeer Transport in Mijnsheerenland. Gespecialiseerd in transport van tankcontainers en flexi tanks.

Ook heeft Overmeer een eigen cleaning, repair en opslag van tankcontainers. De succesvolle samenwerking tussen Aarnoudse Transport v.o.f. en Overmeer Transport duurt inmiddels alweer zo'n 5 jaar.

Leuk detail: op de oude Daf stond aan de zijkant "Opa" on tour. Dit is veranderd in "Mini" on tour.(Maurice is niet zo groot). De tekst "Opa" on tour prijkt nu weer op de side skirts van de nieuwe Daf.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,589
Diesel1,339

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden